Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Rokottaminen on mahdollista myös reseptiloossissa

Hyödynnämme apteekkisi tiloja haluamallasi tavalla kun aloitamme yhteistyön. Voimme käyttää rokotuksissa reseptiloossia, joka on otettu erilleen apteekin tiloista sermillä. Toimimme tällä tavalla mm. yhteistyöapteekeissamme Ruoholahden Uudessa apteekissa ja Apteekki 51:ssa Pasilan Mall of Triplassa.

Jätä tietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä

Tässä muutamia syitä, miksi yhteistyö Rokotepisteen kanssa on hyvä päätös:

Lisäarvo asiakkaille: Rokotuksen ottaminen apteekilla on asiakkaalle arvokas lisäpalvelu apteekkikäynnin yhteen. Apteekilla asioidessa asiakkaan on kätevää hoitaa samalla muitakin terveysasioita lääkkeiden toimittamisen lisäksi. 

Kasvava terveyspalveluiden kysyntä: Julkisen terveydenhuollon leikkauksien suhteen terveysasemia suljetaan vaikka palveluiden kysyntä kasvaa. Rokotukset ovat palveluna erittäin kysyttyjä, ja kansallisenkin rokotusohjelmaan kuuluvien rokotusten ottaminen voi olla työlästä, jos julkisen sektorin puolella on vaikeaa saada aikaa. Lisäksi kansallisen rokotusohjelman ulkopuoliset lääkeaineet, kuten keuhkokuume- tai vyöruusurokotus, ovat tarpeellisia lisäyksia yhä ikääntyvän väestön rokotesuojaan.

Kilpailuetu: Lisäpalveluiden tarjoaminen apteekilla sitouttaa asiakaskuntaa omaan apteekkiin ja tuo lisää ulkopuolisia asiakkaita palvelun perässä.

Lisätuloja: Rokotusten tarjoaminen muodostaa apteekille säännöllisen lisätulovirran sekä terveydenhuollon palvelun tuottamisesta, että kasvaneesta käsitavaran myynnistä apteekilla. Terveyspalvelun tuottaminen mahdollistaa tiiviimmän markkinointiyhteistyön rokotuksia tarjoavien lääkeyritysten kanssa.

Antti Mauno

Vastuulääkäri

Antilla on useiden vuosien työkokemus yleislääkärinä sekä johtotehtävissä. Antti toimii Rokotepisteen vastuulääkärinä ja lääketieteellisenä johtajana. Antti vastaa yhdessä Kallen kanssa Rokotepisteen toiminnan jatkuvasta kehittämisestä sekä strategiasta.

Kalle Starck

Toimitusjohtaja

Kalle vastaa yrityksen päivittäisestä toiminnasta sekä Rokotepisteiden operatiivisesta sektorista. Turvallisuus sekä laadukas asiakaskokemus ovat lähellä Kallen sydäntä. Kallella on usean vuoden kokemus rokotustoiminnasta ja hänet löydät säännöllisesti Rokotepisteiltämme.

Liity kasvavaan joukkoon Rokotepisteen yhteistyöapteekkeja